Reclame
Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Wij willen met ons Nederlands Watermuseum mensen bewust maken van het belang van water in hun eigen leven. Schoon drinkwater wordt namelijk steeds schaarser.
Ons museum is een interactief museum over alle aspecten van water, gevestigd in de oude Begijnenmolen uit de 15e eeuw, gelegen aan de Sint Jansbeek in het monumentale park Sonsbeek. Het is een écht doe-museum waar je van alles te weten kunt komen over dijkbeheer, drinkwater, grondwater of watergebruik in Nederland en de rest van de wereld. 

We hebben voor scholen een speciaal educatief programma dat bestaat uit verschillende lesprogramma's voor iedere leeftijd.
Zonder vrijwilligers is er geen Nederlands Watermuseum. 

We zijn op zoek naar museumdocenten die de spil zijn tijdens de schoolbezoeken. Als museumdocent  ontvang je de klassen, begeleid je de kinderen tijdens het programma. Zorg je ervoor dat alles op tijd loopt en help je de leerlingen bij de spellen. Daarnaast zoeken wij publieksbegeleiders voor met name de weekenden. In ons interactieve doe-museum help je als gastvrouw/heer bezoekers op weg, je houdt toezicht en zorgt voor vertoning van films in de filmzalen. 
 

Lijkt het u leuk om aan de slag te gaan bij het Watermuseum? Reageer dan hieronder!

 

 

 

Reclame