Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Wij zijn op zoek naar verrekijkers en loepen, zodat alle kinderen en volwassen weer met een frisse blik de Beuningse natuur kunnen ontdekken. Hiervoor zijn zij een statiegeldactie gestart en kunnen mensen bij de plaatselijke supermarkt statiegeldbonnetjes inleveren voor de aanschaf van nieuwe kijkers en loepen voor Het Dijkmagazijn.

Maar we roepen ook mensen op die nog een verrekijker of loep in de kast hebben liggen te reageren. Want tijdens de veldlessen kunnen we deze goed gebruiken als we naar de paarden of vogels willen kijken.

Het Dijkmagazijn is het Beuningse bezoekerscentrum op de dijk. Het centrum lokt al ruim 20 jaar iedereen naar buiten, jong en oud. Zowel scholieren, als gezelschappen en hele groepen kinderen maken daardoor optimaal kennis met de uitdagende natuur in Beuningen. Al die jaren hebben duizenden vinger(tje)s de lenzen opgewreven om alles nóg beter te zien. Na zoveel kijklust zijn de verrekijkers en loepen óp.

En dus daarom deze vraag woont u in Beuningen en heeft u een statiegeld bonnetje lever deze dan bij de supermarkt in of misschien heeft u zelf nog wel een verrekijker staan waar u niks meer mee doet? Dan nemen wij deze graag over!

Kunt u Het Dijkmagazijn helpen aan verrekijkers of loepen? Reageer dan hieronder!