Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Ik ben twee keer uitgezonden geweest naar Afghanistan. Ik heb destijds een dagboek geschreven over alles wat ik mee maakte. Het dagboek schreef ik aan mijn vrouw en mijn toen nog ongeboren dochter( zij is inmiddels 10 jaar). Ik sloot de dag altijd af met een gedicht. Dat gedicht betekent voor mij precies het uiten van hoe ik mij voelde en wat mijn emoties waren.

Ik heb zelf na mijn uitzending verschillende tatoeages laten zetten die te maken hebben met wat ik heb meegemaakt. Omdat veel veteranen tatoeages zetten vanuit een verhaal en emotie vind ik het mooi om hier een koppeling in te maken. Ik wil graag de koppeling maken met mijn gedichten, tatoeages en de verhalen daar achter. Deze verschillende onderdelen wil ik graag bundelen en dit als boek uitbrengen. Hiervoor ben ik op zoek naar mensen die uitgezonden zijn geweest en tatoeages hebben laten zetten die hier te maken mee hebben.

Kunt u helpen om Robert zijn boek compleet te maken? Kent u of bent u een veteraan die een tatoeage heeft die uitzending gerelateerd is? Laat hieronder uw reactie achter!