Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Wegens grote vraag van gezinnen zoekt Forte Welzijn vrijwilligers met opvoedkwaliteiten. Ben jij de vrijwilliger die een gezin zou willen ondersteunen?
Forte Thuis zoek vrijwilligers in zowel de gemeente Overbetuwe als in de gemeente Berg en Dal
Herken je dat? Soms lijkt alles tegen te zitten. Problemen stapelen zich op in je gezin en worden steeds zwaarder. Er hoeft dan maar iets te gebeuren of de emmer loopt over. Dan lukt het niet meer om op ieder moment voldoende tijd en aandacht aan de kinderen te besteden. Of aan jezelf.Forte Thuis is er voor alle gezinnen, die om wat voor reden dan ook, behoefte hebben aan ontlasting en ondersteuning bij de opvoeding. Die steun wordt gegeven door gecertificeerde vrijwilligers of door andere gezinnen met ervaren ouders die een gezin willen helpen.


De training
Wil jij als vrijwilliger een gezin een steuntje in de rug bieden? Na een kennismakingsgesprek kun je deelnemen aan de training. De cursus bereidt je voor om de gezinnen zo goed mogelijk te ondersteunen en vindt plaats op vrijdagochtend 2 november, 16 november en 30 november 2018. Certificaatuitreiking zal 14 december plaatsvinden. Tijdens de training besteden we o.a. aandacht aan: opvoedproblemen, normen & waarden, communicatie en grenzen stellen.


Aan de slag
Na de training ben je gecertificeerd om als vrijwillige gezinsondersteuner aan de slag te gaan. Samen kijken we welk gezin er bij je past en vervolgens zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Als jij en het gezin een klik hebben, kun je starten.

Is dit iets voor u ? Reageer dan hieronder!

 

Reclame