Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Bakkerij Van Eigen Deeg is een leer-werkbedrijf in Het Dorp waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen zich te ontwikkelen. De bakkerij maakt veel verschillende banketproducten en heeft ook een cateringafdeling, een koeriersdienst en een productieruimte om energierepen te produceren.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers. Vooral voor het ondersteunen van de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en voor hand- en spandiensten. Denk aan het doen van klusjes of meehelpen in het bakproces. 
Wij zijn gewoon de allerleukste werkplek! Gezellig, er gebeurt veel en er is altijd wat te doen. We zingen tijdens het werk, er zijn maandborrels, personeelskorting en uiteraard zijn we omringd met allerlei lekkernijen en geuren die we natuurlijk moeten proeven en testen.

De bakkerij is open van ma t/m vrij van 9-16 uur. In overleg bepaal je zelf hoe vaak je vrijwilligerswerk wil doen. 

Lijkt het u leuk om bij Bakkerij Van Eigen Deeg aan de slag te gaan? Laat hieronder uw reactie achter!


Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52