Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Voor de locatie Arnhem zoeken wij vrijwilligers voor het team Algemene Dienstverlening. Als vrijwilliger Algemene Dienstverlening ga je in gesprek met slachtoffers van een misdrijf of een verkeersongeval. Je informeert en ondersteunt slachtoffers zodat zij weer grip op hun leven krijgen.

Mensen die iets ingrijpends hebben meegemaakt, hebben soms even een klein zetje nodig om hun leven weer op te pakken. Ze kunnen lichamelijke, financiële, juridische, psychische en sociale klachten hebben door wat hen overkomen is. Jij kunt het verschil voor ze maken, zodat ze na een poosje weer verder kunnen met hun leven. Als slachtoffers heel complexe (juridische) problemen hebben, verwijs je ze door naar je collega’s van de juridische dienstverlening of naar een andere instantie.

Om in aamerking te komen voor deze vrijwilligers baan volgt eerst een selectiegesprek. Hierna krijgt u een uitgebreide training. Daarnaast vindt er permanente begeleiding plaats in de vorm van werkbesprekingen.

Denkt u dat deze vrijwilligersbaan bij u past? Laat hieronder uw reactie achter voor meer informatie.

Op zaterdag 20 oktober was Slachtoffer Hulp Arnhem te gast in de radio uitzending bij Xandra Rakier. 
Wilt u het gesprek terug luisteren? Dat kan hier.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52