Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Buurtklus, een initiatief van buurtbewoners in Groesbeek Zuid, is er voor hen die er alleen voor staan en geen middelen hebben om iemand voor hun klus te betalen. De buurtbewoners die Buurtklus organiseren kunnen bewoners in Groesbeek Zuid helpen met kortdurende klussen. 
Dit kan zijn:
- Klusjes zoals; ophangen van spullen, kleine reparaties, klein tuin onderhoud
- Korte ritjes naar het ziekenhuis
- Vragen over hardware en software (basis) van computers en laptops
- Op orde brengen van huis en/of administratie

De klussen kunnen in overleg op een verantwoorde manier door buren worden opgelost in Groesbeek Zuid. U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de klus en bent zelf aanwezig bij het uitvoeren van de klus. Het gaat om onderlinge burenhulp en er wordt geen controle uitgevoerd over wat onderling wordt afgestemd.

Kunt u wel een buurman of buurvrouw gebruiken die u komt helpen? Bel dan op werkdagen tussen 09.00-13.00 naar het servicebureau van Forte Welzijn: 085-0406066. Vermeldt hierbij ‘Buurtklus’.
Klussende buurtbewoners gezocht in Groesbeek Zuid!

Wilt u ook buurtbewoners helpen met klussen, meld u dan aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kunnen jullie goed gebruiken! Woont u niet in Groesbeek Zuid, maar wilt u wel uw buren helpen met klussen? Dan kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Buurtklus en haar vrijwilligers wordt ondersteund door de samenwerking Sociaal Team Groesbeek Zuid, de Horst, Breedeweg en Opbouwwerk van Forte Welzijn.

Heeft u vragen? Laat hieronder uw reactie achter!
 

Reclame