Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Op 15 januari is er weer een Epilepsie Café voor de regio Arnhem. De ontmoetingsplaats om ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. 
Locatie is ‘T Huukske Mauritsstraat 22 te Arnhem. Inloop is vanaf 19:00 en het begint om 19:30 tot 21:30. Toegang is gratis. 

Het Epilepsie Café is de ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. Ook (zorg)professionals zijn van harte welkom. 
De opzet is om ongedwongen en in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Wat is de invloed op het gezin, je werk, je vrije tijd, ect. 
Wil je praten, dan praat je. Wil je luisteren, dan luister je. 
Jouw verhaal delen of luisteren naar het verhaal van een ander zorgt voor herkenning, inspiratie en begrip. En gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. 
De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden. Koffie en thee zijn inbegrepen. 
Aanmelden hoeft niet, maar is wel fijn.

Wanneer?
15 januari
Hoelaat?
19:30 - 21:30
Locatie? 
't Huukske
Mauritsstraat 22
Arnhem

Wilt u zich aanmelden of meer informatie? Reageer dan hieronder!

 

 

Dagoproep

  • Martin de Boer gezocht voor reünie klas HBS-A Baudartius College    Volgend jaar is het 50 jaar geleden dat onze HBS-A klas van het Baudartius College in Zutphen eindexamen deed. Wij willen dit jaar een reünie organiseren aangezien de school dit jaar 100-jaar bestaat. Ik heb inmiddels de gegevens van 21 nog levende leerlingen binnen en helaas zijn er 4 leerlingen overleden, maar we zijn nog op zoek naar 1 leerling; Martin de Boer, geboortedatum:15-05-1951.