Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Het landelijk gratis hulpproject Wat Nu? van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn is er voor mensen die tijdelijk uit de running zijn door ziekte, maar in deze tijd ook niet uit hun huis durven te gaan om de hond uit te laten. Dan is het fijn als er een helpende hand is die bijvoorbeeld iemand zijn hond uit kan laten.

Onze stichting hanteert landelijk een lijst van particuliere vrijwilligers die bereid zijn om in de eigen wijk/buurt in nood tijdelijk de helpende hand te bieden. Wij matchen de zorgvrager met een vrijwilliger die woonachtig is in de eigen buurt/wijk. Het is niet meer dan een goede burendienst. 
Zo staan er nu meer dan 2.000 particuliere hulpverleners op de lijst, maar dat is natuurlijk nog een druppel op de gloeiende plaats en is het belangrijk om de lijst verder uit te breiden zeker nu. Dus als er mensen zijn die tijd hebben en zich willen aanmelden als vrijwilliger dan zijn deze meer dan welkom.

Helaas moeten wij soms nog een nee verkopen, puur omdat in hun omgeving geen vrijwilligers zijn die zich hebben opgegeven. 
Wij zoeken daarom meer mensen met groot hart voor dieren en compassie voor de eigenaren in noodsituatie die bereid zijn op incidentele basis en tijdelijk een buurvrouw/man te steunen met hulp voor het huisdier. De hulp die wij en onze de vrijwilligers bieden aan een huisdier eigenaar in nood geschiedt met gesloten beurs. 

Heeft u hulp nodig bij het uitlaten van uw huisdier? Of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger in jouw wijk/eigen buurt in een noodsituatie? Reageren kan hieronder!