Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Werken op een unieke locatie in Gelderland, kinderen een onvergetelijke dag bezorgen of heerlijk werken in het groen en samenwerken met zeer betrokken collega’s?

 Kasteel Hernen zoekt vrijwillige collega’s in de volgende functies: Mensen met groene vingers, die in een nieuw op te zetten tuinteam, kunnen helpen bij het onderhoud van de prachtige sier- en de historische moestuin. Wij vragen hiervoor beschikbaarheid op de woensdagochtenden. Daarnaast zijn wij op zoek naar collega’s, die het leuk vinden om mee te werken aan onze educatieve projecten. Het begeleiden en verzorgen van rondleidingen van schoolklassen van groep 1 t/m 8. Tijden zijn in overleg, maar veelal in de ochtend. Iets voor jou?

De koffie staat klaar op zondag 10 maart om 11.00 uur. Je maakt kennis met toekomstige collega’s en zal er nadere informatie gegeven worden over de inhoud van de functies . Meld je nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en er staat die ochtend een goodiebag met informatie en cadeautjes van Geldersch Landschap & Kasteelen voor je klaar. Datum en Tijd: zondag 10 maart van 11.00-12.30 uur Deelname: Gratis.

Meer weten of opgeven als vrijwilliger? Laat hieronder uw reactie achter. 

 

Reclame