Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Ik ben Riet Bodd, beter bekend als Oma Jam uit Babberich. Ik maak dagelijks jam. Ik ben hiermee begonnen toen er bij mij keelkanker werd ontdekt en ik mijn man aan de ziekte kanker verloor. De volledige opbrengst van elk potje zelfgemaakte jam gaat naar het KWF. Het maken van de jam geeft mij kracht om door te gaan. Om jam te kunnen blijven maken ben ik dringend op zoek naar geleisuiker. Per pan gebruik ik een kilo fruit en een kilo geleisuiker. En die suiker is nooit eens in de aanbieding. Omdat ik graag elke cent van een potje jam aan het KWF wil geven, hoop ik dat mensen mij geleisuiker willen schenken. Fruit en nieuwe potjes voor de jam zijn daarnaast ook nog steeds welkom. Ik hoop dat ik door de verkoop van mijn zelfgemaakte jam nog vele euro's kan doneren aan de strijd tegen kanker.

UPDATE

De oproep van Oma Jam leverde 453 kilo geleisuiker op. En dat niet alleen. Wilfred van Manen zag de oproep ook voorbij komen. Hij vroeg Oma Jam om voor zijn bedrijf WiMa Freshfood potjes jam te maken. De opbrengst gaat ook naar het KWF.

De jam is verkrijgbaar bij: Stadsbruncherie De Groen Zevenaar, La Calamita ijssalon Duiven, De Kromme Dissel/Fletcher hotel Heelsum en in Arnhem bij WAAR eetlokaal, Hugen Bakkerij en Zuivelboerderij IJsseloord.

Kunt u Oma Jam nog helpen aan geleisuiker, lege jampotjes of fruit? Laat dan hieronder een reactie achter!