Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Deze zomer maak je in het Nederlands Watermuseum je eigen waterspuwer van bioplastic! Je maakt en test hem bij ons. Daarna mag de spuwer mee naar huis, waar je hem op je regenpijp kan plaatsen om het regenwater af te koppelen. Het regenwater kun je opvangen en gebruiken voor de planten. Je helpt mee aan een beter klimaat door drinkbaar te besparen en het riool minder te belasten. Ontkoppel je regenpijp, bespaar drinkwater!

Voor deze activiteit zoeken we van 6 juli tot en met 1 september een vrijwilliger die in deze zomerse periode de workshop kan begeleiden. 

We vinden het belangrijk dat je makkelijk communiceert met de doelgroep (kinderen en hun families) en met je collega-vrijwilligers. Daarnaast is het fijn als je affiniteit hebt met thema’s als duurzaamheid, klimaatvriendelijkheid, regenwaterbestendige stad. Een nieuwe activiteit vraagt soms om wat pionieren / aanpassen in de loop van de tijd.

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent verzorgen wij een training. Je kunt kiezen tussen 18 en 20 juni van 15.30-17.00 u.

Je werkt in een grote groep enthousiaste vrijwilligers en medewerkers; je staat altijd met zijn tweeën bij de activiteit. Je krijgt van ons een  dagdeelvergoeding en natuurlijk ben je van harte welkom op onze vrijwilligersbarbecue en bij de feestelijke opening van de activiteit.

Enthousiast? Reageren kan hieronder.

 

Filmpje gemaakt door Rock & rolstoel producties.

  

Reclame