Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Met Club Goud zetten we ons in om verschillende generaties vaker samen te brengen en een nieuwe generatie vrijwilligers te betrekken bij de ouderenzorg. Dat is belangrijk omdat met het ouder worden veel mensen zich steeds verder van de maatschappij verwijderd voelen. Fijne contacten met vrijwilligers tijdens activiteiten dragen bij aan het gevoel mee te blijven tellen.

Daarom experimenteren we met nieuwe manieren om jong en oud te verbinden. We zoeken naar onverwachte samenwerkingen, organiseren bijzondere activiteiten en kijken naar andere vormen van communicatie. Zo ontdekken we nieuwe manieren om ouderen en jongeren samen te brengen en een impuls te geven aan vrijwilligerswerk in de ouderenzorg.

We organiseren huiskamerfestivals bij woonzorglocaties, regelen bokslessen waar ouderen sparren met een jonger sportmaatje en samen met Drift bouwen we een dansfeest voor dansliefhebbers van alle leeftijden.

Er staan twee leuke evenementen op de planning waar we op het moment vrijwilligers voor zoeken. Het eerste evenement is Drift's Danspaleis. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten dansen we bij SMKMRKT op muziek van vroeger. Alle hits van Johnny Hoes, Louis Prima en Doris Day komen voorbij.

Waar we ook vrijwilligers voor zoeken is Festival op ’t Eiland. Dit verrassend festival – ook tijdens de Vierdaagse – barst van het theater, muziek en lekker eten! We gaan op dinsdag 16 juli van 13:00 tot 16:30 uur samen met een groep ouderen naar een speciaal programma.

Lijkt je het leuk om bij een van deze evenementen aanwezig te zijn als vrijwilliger of bezoeker? Reageren kan hieronder

 

Reclame