Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Het Omroep Gelderland-programma '75 jaar vrijheid-op weg naar 2020' is op zoek naar vier Arnhemmers van 20 jaar die op 18 september 1964 de eerste steen mochten leggen voor het nog te bouwen nieuwe stadhuis. Dit omdat ze allemaal zijn geboren op 17 september 1944, de start van Operatie Market Garden. De redactie probeert de vier 'Market Garden-baby's' op te sporen om nog een keer met ze terug te kijken naar die dag. Natuurlijk wil de redactie ook weten hoe ze zijn opgegroeid en welke invloed de oorlog op hun leven heeft gehad. De vier zouden bij leven en welzijn nu dus 74 jaar oud zijn.

Gezocht: Daniels, Kroon, Van der Lelie, Wigman,
De Arnhemse vrouw die meedeed aan de eerste steenlegging heet Maria (M. Th. L.) van der Lelie, de namen van de jongemannen zijn: Th. J. Wigman (Theodorus), W.P. Daniels, en J.H. Kroon.


Bent u één van de vier of kent u één van de vier Market Garden-baby's neem dan a.u.b. contact op met de redactie van '75 jaar vrijheid-op weg naar 2020' via 026-3713713 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reageer hieronder!

 

.