Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Wij van (Dames Ochtend Training) hockey uit Druten zijn op zoek naar nieuwe teamgenoten met wie wij kunnen trainen. Gezelligheid, ontmoeten, lachen, zweten, scoren, ontspannen staan hierbij bij ons voorop.

Stel jezelf eens voor, elke woensdag- en maandagochtend hockeyen, in de buitenlucht, waarbij verschillende oefenvormen aan bod komen en aan het eind van de training een partijtje spelen. Geweldig toch? Na een lekkere training met z’n allen koffie of thee drinken in het clubhuis of op het terras om op te warmen of juist weer af te koelen.

Voor wanneer? 
Kijk op de site van SamenWel voor data.

Waar?
Hockeyclub Druten HCD
De Gelenberg 10
6654AZ Afferden

Doe ook mee!
Heb je interesse in DOT hockey, meld je dan z.s.m. aan. Kom anders 1 x vrijblijvend meedoen, je bent van harte welkom. Ga je met ons de sportieve en gezellige uitdaging aan? Denk wel aan een hockeystick, bitje en scheenbeschermers.

Bekijk hier de uitzending:

Je kunt je aanmelden via:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor een blok van 10 weken betaal je € 45,00 (incl.koffie/thee). Of laat hieronder een reactie achter.