Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Wie kent het niet, het markante zendgebouw in Radio Kootwijk. Een groot en bijzonder gebouw midden in de natuur met een bijzonder verleden. Regelmatig kan men daar mee met publieksexcursies. Ook is een bezoek aan dit zendgebouw vaak onderdeel van bedrijfsuitjes. Voor rondleidingen en de ontvangst van bezoekers aan Radio Kootwijk zoekt Staatsbosbeheer gidsen en gastheren en gastvrouwen. 

Representatieve mensen die bezoekers aan deze mooie plek op een positieve, gastvrije manier willen ontvangen en mensen willen rondleiden. 

Werkzaamheden:

Tijdens een rondleiding vertelt de gids je over de architectuur, de boeiende historie, techniek en het leven in het dorp Radio Kootwijk. Je maakt ook een korte wandeling door de omliggende natuur.

Het werk van een gastheer of vrouw bestaat uit het zetten van koffie en thee tijdens excursies, het klaarzetten van informatiemateriaal, afrekenen van eventueel verkochte artikelen en het op orde houden van de ontvangstruimte. Daarnaast kan de gastheer/gastvrouw ingezet worden tijdens evenementen zoals Open Monumentendagen. Tijdens een rondleiding vertelt de gids je over de architectuur, de boeiende historie, techniek en het leven in het dorp Radio Kootwijk. Je maakt ook een korte wandeling door de omliggende natuur en brengt een bezoek aan de monumentale pomphuisjes.

We bieden een inspirerende werkomgeving op een bijzondere plek in de natuur, leuke collega’s en enthousiaste bezoekers.

Tijdsbesteding:

De tijdstippen en tijdsduur waarop inzet gevraagd wordt, is in onderling overleg vast te stellen en varieert van 2 uur, een dagdeel tot een hele dag. Beschikbaar op zowel de dagen door de week als ook in het weekend.
 

Lijkt het u leuk om aan het werk te gaan en te werken op deze unieke locatie? Reageren kan hieronder!