Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Kun je goed luisteren, ook als het stil is? Ben je geïnteresseerd in mensen? Wil je nog beter leren bemiddelen dan je misschien al van nature kunt? Ja? en heb je nog een paar uur per maand over? Meld je dan aan om te kijken of je buurtbemiddelaar wilt en kunt worden bij Buurtbemiddeling van Humanitas in Winterswijk.

Je gaat in dit vrijwilligerswerk samen met andere buurtbemiddelaars op bezoek bij buren die problemen met elkaar hebben. Dit kan gaan om geluidsoverlast, pesterijen, tuinperikelen, discriminatie, onenigheid over de erfafscheiding en andere voorkomende problemen. Je luistert neutraal naar de verhalen van beide buren en gaat met hen samen onderzoeken waar de oplossingen liggen voor de problemen.

Doel is om in een gezamenlijk gesprek tot afspraken met elkaar te komen. Wie zoeken wij? Gezien de samenstelling van het team zoeken wij op dit moment 2 mannen en 1 vrouw. Wat bieden wij? Wij zorgen voor een basistraining Buurtbemiddeling en daarna blijvende deskundigheidsbevordering door verdiepingstrainingen.

Tevens bieden we ondersteuning in de vorm van coaching en intervisie. Reiskosten worden vergoed. En jij? Jij wordt een mooie dankbare ervaring rijker en draagt bij aan een veilige vreedzame samenleving! Wil je meer weten over Buurtbemiddeling of wil jij je aanmelden als de vrijwilliger

Wil je meer weten over Buurtbemiddeling of wil jij je aanmelden als de vrijwilliger? Reageer hieronder! 

 


Warning: imagecreatefromjpeg(http://i.regiogroei.cloud/1024x576/f2c0ed1f-4b21-3200-9037-9b4a1622b7ca.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 522 in /home/gldhelpt/www/libraries/syw/image.php on line 221