Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Komdersuut? Een Achterhoekse uitdrukking die u uitnodigt er even uit te komen. Een plek waar generaties elkaar ontmoeten, iedereen terecht kan en waar plek is voor een inhoudelijk gesprek en inspiratie

Elke donderdag zijn we geopend van 10-16:00 uur. Er is koffie of thee, limonade en zeker ook een praatje. Er staat een ruilbibliotheek, een spelletjestafel, er worden aan de stamtafel plannen gemaakt om activiteiten te organiseren voor jong en oud. Komdersuut zorgt voor verse koffie.

Vrijwilligster Joke kookt op ieder eerste donderdag van de maand. Samen met vrijwilligers kookt zij met de verse ingrediënten die uit de moestuin van de basisschool vlakbij worden gehaald. Deze moestuin is ook tot stand gekomen door een project van Komdersuut. De kinderen hebben bij Komdersuut moestuinbakken getimmerd en op hun schoolplein neergezet. Hier hebben zij allerlei groenten en kruiden in verbouwd. Met deze oogst wordt er een gerecht gemaakt iedere maand. Het is dus koken wat de moestuin schaft. 
Wilt u zelf eens mee eten? Kijk dan op de website van Komdersuut  

Wilt u meehelpen bij het klaar maken van de gerecht u bent bijzonder welkom, maar ook om te klussen, koffie te schenken, schoon te maken, boeken te sorteren of wat dan ook.
Bezoeken kan: Dorpsstraat 33, 6986 AK Angerlo

Meer informatie over de ontmoetingsplek of aanmelden als vrijwilliger kan door hieronder een reactie achter te laten.