Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Mijn naam is Brigitte van Bennekom en ik heb sinds mei 2018 de stichting Eekhoornopvang Neder-Veluwe opgericht. In mijn achtertuin vang ik op dit moment 25 verweesde of gewonde inheemse rode eekhoorns op. Ik ben op zoek naar hazelnoten, walnoten, tamme kastanjes en beukennootjes zodat ik alle jonge eekhoorntjes in het voorjaar al hetzelfde voedsel kan gaan geven als dat ze in het najaar zelf moeten gaan zoeken.

Er komen bij mij vaak jonge eekhoorntjes binnen. Om ze een warm en beschut plekje te bieden ben ik ook opzoek naar mensen die fleece zakjes willen maken waarin ze kunnen schuilen. Ik ben zelf niet zo handig dus ik zou daar heel blij mee zijn.’

Er wordt overweldigend gereageerd op mijn oproep. Daar ben ik heel erg blij mee! bedankt hiervoor. Het kan hierdoor wel even duren voordat ik persoonlijk op de reactie reageer.

Zie ook: 'Het is overweldigend', massale steun voor eekhoorns in Lunteren

Adres: Nootjes kunnen gebracht worden naar Blankespoorselandweg 10 in Lunteren

Informatie Slaapzakjes:

De fleece slaapzakjes zijn dubbelwandig en de afmetingen zijn ongeveer 30 cm diep en ongeveer 35 cm breed. Aan de voorkant zit een rand gestikt zodat ze daar wat beter dicht vallen. 

Wilt u Brigitte helpen met haar eekhoornopvang. Reageer dan hieronder.