Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Bent u op leeftijd en wilt u graag weer eens uit? Dan is Vier het Leven precies wat u zoekt! Stichting Vier het leven biedt ouderen vanaf 65 jaar de gelegenheid om onder begeleiding van een vrijwilliger te genieten van een gevarieerd aanbod van culturele activiteiten.

Betrokken vrijwilligers van Vier het Leven dragen van begin tot eind zorg voor een persoonlijke begeleiding. Een vrijwilliger begeleidt maximaal drie gasten per activiteit. Zij halen u thuis op, brengen u weer thuis en zorgen daar waar nodig voor bijvoorbeeld een ondersteunende arm. De kracht van onze organisatie zit in het maatwerk en de persoonlijke aandacht. Eventuele drempels nemen wij graag weg.

Nieuwsgierig geworden? Wij sturen u graag vrijblijvend het programma toe met onze uitgebreide aanbod aan voorstellingen. U kunt het welkomstpakket aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op ons reserveringsnummer 035-524 51 56. Alleen aanmelden is voldoende, u hoeft geen lid te worden van Vier het Leven. U betaalt hiervoor een arrangementsprijs, bestaande uit entreebewijs, 2 consumpties, begeleiding en vervoer. Wij reserveren voor u de beste plaatsen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator? Geen probleem, laat het ons vooraf even weten.

Gaat u gezellig met ons mee? Reageer dan hieronder!

Wilt u met de ouderen op stap, klik dan hier.