Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Ben jij helemaal gek van dieren? En wil je graag iets doen voor kleine en grote dieren die in nood zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken namelijk chauffeurs die zich minimaal een dag(deel) per week willen inzetten voor dieren in nood. De werkzaamheden zijn onder meer het vervoeren en verzorgen van gevonden dieren en deze naar de opvang of dierenarts brengen, gevonden zwerfdieren herenigen met hun eigenaar en het ophalen van overleden dieren (langs de weg of bij eigenaren thuis).

Als vrijwilliger ben je minimaal 20 jaar en heb je een geldig rijbewijs. Je bent nuchter, stressbestendig en een teamplayer. Uiteraard heb je affiniteit met dieren, maar je hebt ook oog voor de baasjes van de dieren. Dus ben je een echte dierenvriend, grijp dan deze unieke kans en kom de vrijwilligers van de Dierenambulance helpen.

De Stichting Dierenambulance Doetinchem/Winterswijk verleent eerste hulp en vervoert gewonde of zieke dieren in de regio Achterhoek. Het kan voorkomen dat melders doorverwezen worden naar een instantie of opvang. De Dierenambulance Doetinchem/Winterswijk is het voorportaal voor alle aangetroffen zwerfdieren in de gemeentes Berkelland, Aalten, Winterswijk, Oost Gelre, Doetinchem, Oude IJsselstreek, Bronckhorst en Montferland.

De Stichting bestaat uit enthousiast team vrijwilligers (mannen en vrouwen) en een vierkoppig bestuur. Onze vrijwilligers streven ernaar om 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar te zijn. Alle medewerkers zijn geschoold en de Stichting voldoet aan alle kwaliteitseisen zoals die gesteld worden in het kader van het verkregen Keurmerk Diervervoer, waarvoor tweejaarlijks een audit plaatsvindt.

Bent u helemaal gek van dieren en zou u graag een handje willen helpen? Reageer dan hieronder.