Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Met een recordaantal deelnemers doet Team PA uit Rheden dit jaar mee aan de Alpe d’Huzes. En dat is niet voor niets, want het team doet al voor de tiende keer mee. Om in de stemming te komen vindt op 4 april 2020 de Posbank Challenge plaats, een uniek evenement voor jong en oud, waarbij verschillende tochten op en rond de Posbank zijn uitgezet. Jong en oud komt aan zijn trekken. Met deelname wordt het doel gesteunt waar het bij de Alpe d'Huzes allemaal om draait: KWF kankerbestrijding. Het programma start om 10.00 en ziet er als volgt uit:

Een toertocht van één tot zes rondes van +/- 30km met ruim 400 hoogtemeters per ronde.

Een MTB tocht van één tot zes rondes van +/- 16 km en ruim 280 hoogtemeters per ronde.

Een Dikke Banden race voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar.

Kids Obstacle run voor kinderen tussen 4 en 11 jaar.

Wandeltocht van 6 en 12 km in de prachtige natuur van de Veluwezoom.

Als afsluiting van de dag vindt de Team PA Support Ride plaats, een korte afsluitende rit waarin iedereen met Team PA mee kan fietsen. Ook deelnemers op een e-bike zijn van harte welkom. Gezamenlijk wordt vanuit het centrum van Rheden vertrokken. Deze tocht zal voorafgegaan worden door de man die op de Posbank wielergeschiedenis schreef; Maarten Tjallingii.

Wil je een steentje bijdragen om kanker de wereld uit te helpen en heb je een fiets? Sluit je dan aan! De rit zal om 15:30 starten vanaf de Dorpsstraat in Rheden, ter hoogte van het Kerkplein.

Voor dit evenement zijn ook vrijwilligers nodig! Lijkt het je leuk De Posbank Challenge mee te organiseren, actief te zijn langs de route of activiteiten te begeleiden? Reageer dan hieronder