Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Enjoy the Ride is een fietstocht en straatfeest waarvan de opbrengst bedoeld is voor jonge kankerpatiënten. 
Helaas krijgen ook jongvolwassenen kanker, heel zwaar omdat ze, naast hun heftige behandeling, ook bezig moeten zijn met het opbouwen van hun leven; studie, werk, gezin. Het is belangrijk dat deze jongvolwassenen zo gezond en actief mogelijk blijven leven, ondanks hun ziekte. Sporten en gezonde voeding hoort daar bij. Voor deze doelgroep moeten sportprogramma's op maat gemaakt worden en dat kost geld. Geld dat niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Daarnaast is het belangrijk gericht onderzoek te doen naar lifestyle adviezen voor jongvolwassenen met kanker. Dit wordt uitgevoerd door Radboud UMC. Ook hiervoor is er geen financiële ondersteuning door zorgverzekeraars.

Om dit onderzoek en sportprogramma's toch mogelijk te maken organiseren we 'Enjoy the Ride', een fietssponsortocht voor jong en oud met verschillende afstanden en na afloop een spetterend straatfeest op 19 april.

We hopen uiteraard op zoveel mogelijk deelnemers , daarnaast hebben wij ook nog heel veel vrijwilligers nodig voor zowel de fietstocht als het straatfeest.

Interesse? Reageren kan hieronder!