Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Inloopkast de Cirkel is een tweedehands kledingwinkel in Westervoort waar iedereen zijn of haar kleding en accesoires kan brengen maar ook gratis kan ophalen. Het idee is gestoeld op de hoeveelheid overbodige spullen waar mensen vanaf willen en bij anderen een tweede leven krijgen.

Met 22 vrijwilligers runnen wij met hart en ziel de winkel met tweedehands kleding. Van babykleding tot dames en herenkleding, schoenen, tassen, zwem-en sport kleding, beddengoed, trouwkleding. De winkel is een knallend succes en won afgelopen najaar de vrijwilligersprijs in Westervoort.

Het huurcontract verloopt aan het einde van 2020, de winkel voorziet in een grote behoefte, de aanvoer groeit (is eigenlijk te groot voor de huidige opslagmogelijkheden) en met de huidige coronamaatregelen (de anderhalve meter afstand) is de winkel echt te klein om alle klanten en vrijwilligers binnen te kunnen hebben. Op het moment mogen er maar vier klanten tegelijk naar binnen. We kunnen geen gebruik maken van pashokjes, wc's en een kopje koffie drinken kan nu ook niet meer in de winkel.

We zijn op zoek naar een winkelruimte in Westervoort, maar het mag ook een hal, schuur of unit zijn. Het liefst met een oppervlakte van 200 m2.

Beschikt u over ongebruikte ruimte of weet u een winkelpand voor de Cirkel? Reageer dan hieronder.