Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

 

Elk voor- en najaar organiseren wij een kinder- en tienerkledingbeurs. Dit jaar in de St. Joriskerk op het Kerkplein in Voor-Drempt.

Op de kledingbeurs worden leuke en vlotte, eigentijdse tweedehands kleding, schoenen, accessoires en andere kinderspullen verkocht. Je kunt kleding inbrengen en/of kopen vanaf maat 80 t/m 186 en tienerkleding in maat XS/S/M/L/XL. Ook kun je kinderboeken, speelgoed en kinderspullen (uiteraard wel compleet) te koop aanbieden en kopen.

Alle kleding wordt door ons gesorteerd op maat. De beurs begint om 16.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Per betalende klant wordt 1 euro extra berekend ten behoeve van het goede doel. Met 25 procent van de verkoopprijs steunen we Stichting CliniClowns: zo kunnen zij zieke kinderen en mensen met dementie afleiding en plezier bieden.

Deze keer is de beurs op vrijdag in plaats van op zaterdagochtend. Dat betekent dat er helaas nog niet genoeg vrijwilligers zijn om de beurs te organiseren. Wij zoeken daarom mensen die ons willen helpen op vrijdag 20 maart vanaf 12.00 uur. 

Kunt u helpen? Laat hieronder uw reactie achter.