Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Mijn nichtje, Karin, heeft een eigen verhuur bedrijf waarbij zij onder andere luchtkussens en opblaaspoppen verhuurd. Ook hebben zij een mobiele kinderboerderij: Donkey Pronkie. Door de coronacrisis zijn ze alle omzet op het moment kwijt. De voorraad voer voor de dieren is inmiddels op en nu, zonder inkomsten, wordt het heel spannend! 

De hooizolder is inmiddels leeg en de portemonnee raakt zo ook leeg. Daarom is zij op zoek naar voeding voor haar kinderboerderijdieren. Alles is welkom: brood, hooi, stro en oude appels 

Mensen kunnen het brengen bij mijn nichtje Karin thuis. 
Adres: Provincialeweg 45, 4031 JM Ingen. (Er zit een hek voor, maar er is altijd wel iemand thuis die het hek open kan doen.) 

De mobiele kinderboerderij heeft verschillende dieren zoals ezeltjes, geiten en schapen, maar sinds kort ook een kameel. Karin is een ondernemer in hart en nieren en er is altijd wel een oplossing in haar ogen. Maar nu vindt ze het toch ook wel moeilijk worden. Ik wil haar daarom graag helpen!

Kunt u de dieren van de kinderboerderij Donkey Pronkie Helpen? Breng de spullen naar bovenstaand adres. Mocht u in contact willen komen met Karin laat dan hieronder een bericht achter.