Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Van eenzaamheid naar ontmoeting 
Familieleden kunnen elkaar niet bezoeken. Dagverblijven en opvanglocaties zitten dicht. In deze tijden van aan-huis-gebonden-zijn kampen veel mensen die zorg nodig hebben met gevoelens van eenzaamheid en angst. Een verontrustende situatie. 
Theaterfabriek Gekkoo brengt graag wat verlichting met een vers en spannend plan: verbinden in creativiteit met gratis online theaterlessen voor jongeren en volwassenen met een beperking, vanuit hun eigen woonomgeving.

Wekelijkse workshops 
De deelnemers worden door de docenten wekelijks meegenomen in de wereld van de verbeelding met behulp van onder andere verhalen en muziek. Vanuit improvisatie laten ze personages spelen in bijvoorbeeld zelfgetekende virtuele achtergronden, door zelf een verhaal te maken met beeld, geluid én speciale effecten. Dat kan een sprookje zijn, maar ook een videoclip of een hoorspel.  
Eindresultaat: een film die na de zomer online wordt gepresenteerd aan alle deelnemers!

Aanmelden kan tot 28 mei 
Iedereen met een beperking (vanaf 12 jaar) kan zich aanmelden via de website van Gekkoo ). Om deel te kunnen nemen moet je beschikken over een internetverbinding en een apparaat waarmee je met ‘beeld kunnen bellen’.  
Na aanmelding wordt door één van de docenten contact opgenomen voor een kort intakegesprek. Na dit gesprek worden de deelnemers ingedeeld in drie groepen van zes tot acht spelers.

Wanneer?
De workshops van een uur vinden plaats op dinsdagmiddagen van 2 juni tot en met 17 juli a.s. 
De onlinepresentatie van alle workshops vindt plaats in september.

Over Gekkoo 
Gekkoo is een stichting die zich al meer dan 10 jaar bezighoudt met het geven van lessen aan kinderen, jongeren en volwassenen in theater, film, dans en schrijven. Ook voor jongeren met een beperking (Gekkoo UNIEK).

U kunt zich rechtstreeks via de site van Gekkoo aanmelden of hieronder een reactie achterlaten!