Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Speelotheek de SpeelOsaurus wordt een bijzondere speelgoeduitleen in Beuningen. We zijn een stichting die zich inzet voor kind en ouders.
SpeelOsaurus willen meer worden dan alleen een speelgoed uitleen, ons doel is een community te worden. Een plek waar kinderen met plezier komen spelen, ouders elkaar ontmoeten, kennis wordt gedeeld en kinderen spelende wijs worden gestimuleerd.

De SpeelOsaurus wil door het uitlenen van speelgoed, het geven van informatie en het organiseren van activiteiten voor ouder en kind de ontplooiing van kinderen(tot de leeftijd van 14 jaar) in hun ontwikkeling bevorderen. De SpeelOsaurus wil dit altijd op een duurzame manier aanpakken, ze zal altijd op een zo sociaal, milieu en maatschappelijk vriendelijke manier handelen.
Goed speelgoed en spelen is van essentieel belang om kinderen te helpen met de ontwikkeling van verschillende vaardigheden, zoals bijvoorbeeld grove en fijne motoriek en taal en spraak.  

Voor onze Speelotheek zijn wij op zoek naar gastvrouwen. Dit is zo'n beetje de gezelligste functie die er bestaat. Je bent het aanspreekpunt, je neemt het speelgoed in en geeft waar nodig advies.

Naast gastvrouwen zijn wij ook op zoek naar Social Media helden

Als social media held ga je de SpeelOsaurus helpen meer zichtbaar te zijn op social media. Denk hierbij aan leuke relevante Facebook posts, Instagram story of leuke speelgoed video’s! Het is maar wat jij bedenkt! (Alles gaat in samenwerking met onze marketing/communicatie commissie.)

Heb jij passie voor social media, zit je altijd te Facebooken en vlogs te maken? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres!

Lijkt het u leuk om gastvrouw te worden? Of bent u thuis in de wereld van Social Media? Reageren kan hieronder!