Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

De kleurrijke wereld van het jodendom, christendom en de islam komt in Museumpark Orientalis tot leven in een 30 hectare groot Rijksmonument waar beleving, architectuur en natuur samenkomen. Beleef op een leerzame en leuke manier de overeenkomsten en verschillen van de culturen en tradities van de drie religies in ons Joodse en Arabische dorp en in de Romeinse straat.

In het museum worden verschillende vrijwilligers gezocht. Door de corona crisis zijn er een aantal vrijwilligers die helaas nu niet kunnen werken dus zoeken wij nu extra vrijwilligers

We zijn op zoek naar gastheren/vrouwen om de mensen op een veilige manier door het park te laten lopen. Ook zijn we op zoek naar mensen die achter de kassa willen werken. Als medewerker kassa/infobalie ben je het visitekaartje van het museum. Je vindt het leuk om de bezoekers op een vriendelijke manier te ontvangen en te woord te staan. Je verkoopt toegangsbewijzen en museumverwante artikelen en verstrekt allerlei informatie aan de bezoekers van het museum.
Lijkt het je leuk om in een mooie bosrijke omgeving te werken met veel ruimte en uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Ben je 18 jaar of ouder en minimaal 1 dag in de week beschikbaar. Dan is dit misschien iets voor jou. 

Is dit iets voor u? Reageren kan hieronder!

Woont u niet in de buurt van Heilig land stichting maar wilt u toch als vrijwilliger in een museum aan de slag? Kijk op de website van Erfgoed Gelderland voor een vrijwilligersvacature bij u in de buurt.