Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Het Nationaal Ouderenfonds en Ouderen Gelderland lanceren een nieuwe breiclub in Tiel. De club wordt deel van het programma Samen Breien van het Nationaal Ouderenfonds. De breiclubs worden in samenwerking met vrijwilligers opgezet met als doel het sociale netwerk van ouderen te versterken. Voor onze breiclub zijn wij op zoek naar een coördinator en deelnemers.

Locatie en tijden
De nieuwe breiclub zal in dezelfde ruimte komen als de FLIPJES naai- en handwerkclub in het wijkcentrum Oosthonk in Tiel. FLIPJES naai- en handwerkclub vindt elke dinsdagmorgen van 09.30 – 11.30 uur plaats. De bijeenkomsten liggen vanwege het coronavirus tijdelijk stil, zodra het weer kan, wordt er weer gehandwerkt en genaaid. De startdatum van de nieuwe breiclub zal medio deze zomer worden bepaald.

Bent u enthousiast, sociaal vaardig, een regelaar en heeft u een warm hart voor ouderen? Kunt u zelfstandig werken, maar weet u ook wanneer u hulp of ondersteuning nodig heeft? Dan bent u de geschikte breicoördinator die wij zoeken. of vindt u het leuk om te breien en doet u dit graag samen? Dan heten wij u graag van harte welkom bij deze nieuw op te starten breiclub in Tiel.

Aanmelden kan hieronder!