Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Jaren geleden begon het met een roomkannetje wat Eduard vond in een oude antiekschuur. Inmiddels heeft hij een hele verzameling voorwerpen van het hotel.

Het hotel stond in Nunspeet maar was vooral bedoelt voor de elite, de Nunspeters kwamen er niet of nauwelijks. Die werkte er wel maar vooral baronnen/baronnessen en jonkvrouwen en heren uit het westen kwamen naar Nunspeet toe om hier vakantie te vieren. 

Afbeelding

1978 is het hotel gestopt en is alles verkocht. Eduard: 'Nu ben ik op zoek naar allerlei spulletjes van het hotel voor mijn verzameling.'

Voornamelijk ben ik op zoek naar een mes en ik weet sinds kort dat er ook linnen servetten zijn en die staan zeker op mijn verlanglijstje. Maar eigenlijk ben ik met alle spulletjes met de initialen van Hotel Ittmann erop ben ik heel blij. 'Uiteindelijk hoop ik met al mijn spulletjes een expositie te creëren in het Noord Veluws Museum.'

Heeft u een voorwerp uit het voormalig hotel uit Nunspeet? U maakt Eduard er een gelukkig mens mee! Reageren kan hieronder.