Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Door de vele verschillende activiteiten op het landgoed zoeken wij voor uiteenlopende werkzaamheden; soms seizoensgebonden; soms gedurende het hele jaar fijne groep gemotiveerde vrijwilligers om te helpen het landgoed met zijn prachtige flora en fauna in stand te houden en door te geven aan de volgende generatie.

Wat bieden wij de vrijwilligers:

Je werkt in een team met meerdere vrijwilligers. Samenwerking is op een prettige, open en respectvolle sfeer, waarbij een ieder maximaal plezier beleeft in de activiteit.
Jaarlijks organiseren wij met ons hele team gezellige bijeenkomst met hapje en drankje in de zomer alsook rondom de Kerstperiode.

Wij zijn ongelofelijk blij met de inzet van deze mensen die net als wij een groot hart voor het Landgoed en Buitenleven hebben.
Tijdsbesteding is in overleg!

Wij zijn op zoek naar:

Moes & plantentuin vrijwilligers:
Zowel voor lichte tuinwerkzaamheden alsook voor het stevige tuinwerk zoeken wij versterking. Onderhoud van moes- planten- en bessentuin, boomgaard en erf.

Bosonderhoud:

Het onderhouden van natuur, landschap en cultuurhistorie is één van de functies van het bos op het Landgoed. Daarom moet er ruimte gemaakt worden voor gezonde, jonge bomen door dunning maar ook door nieuwe aanplant. Dit komt de variatie van het bos ten goede.
Voor aanvang van de werkzaamheden is het bos zorgvuldig geïnventariseerd op de aanwezige nesten, mierenhopen en bomen met nestholtes.

Verzorging van paarden en stallen:

Vrijwilligers die mee willen helpen met allround stalwerkzaamheden.
De taken die bij het werk horen zijn: paarden eten geven, stal/paddock uitmesten, paarden in- en uit de stapmolen halen. Schoonhouden van het terrein. Eventueel meegaan met -authentiek- aangespannen rijden en eventueel het groomen te leren.:

Lijkt het u leuk om aan de slag te gaan op landgoed Berkenhoeve? Reageren kan hieronder!