Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

De Beautykadobank is op zoek naar beautyproducten. Dus heeft u nog ongebruikte shampoo, make-up, doucheproducten, haarproducten, maandverband of andere beautyproducten in de kast staan? Schenk ze aan de Beautykadobank dan maken zij er een ander heel blij mee! Je kunt spullen inleveren bij de WUh, Roelvinkstraat 2 van maandag t/m vrijdag  van 9.00 t/m 12.00 uur

De Stichting Beautykadobank Winterswijk geeft vanaf 1 januari 2020 een kadotas met beautyproducten, aan personen die om een financiële reden of welke andere reden dan ook, niet in staat zijn zelf beautyproducten aan te schaffen. De kadotas is bedoeld voor personen die 18 jaar of ouder worden.

Bijna iedereen heeft thuis wel producten staan die hij of zij niet gebruikt. Hoe mooi zou het zijn als je hier andere mensen blij mee kan maken? Met alle ingezamelde producten stellen wij een mooie kadotas samen. Deze zal worden uitgereikt door een medewerker van het Sociaal Steunpunt. We hopen in de toekomst gesponsord te worden door bedrijven. 

Heeft u spullen over voor de Beautykadobank? Reageren kan hieronder!