Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Video: Video
Bevat Audio: Audio

Wij zijn een mediabedrijf waarin professionals met ruime journalistieke en radio-ervaring samen met jongeren en (jong)volwassenen radio maken. Talentstimulering en talentontwikkeling staan bij ons centraal. Wij zien een uitdaging in werken met mensen met een overbrugbare afstand tot onderwijs en arbeidsmarkt. We werken volgens het leermeester-gezel principe, waarbij een leermeester de deelnemer de kneepjes van het vak leert. 

Naast dat we met jongeren radio maken, zijn wij vorig jaar ook een muziekgroep gestart "Music is my soul", waar jongeren leren hoe ze songs moeten schrijven, ze leren zingen en muziek maken. Hiervoor zijn wij op zoek naar: slaginstrumenten, trommels, triangel, xylofoon, shakers, drumpad en een drumstel. Maat ook toebehoren zoals 5 microfoons & XLR kabels 5 Standaarden Mengpaneel Midimixer.

Vanwege de grote belangstelling hebben wij inmiddels ook een andere ruimte tot onze beschikking gekregen, waar we uiteindelijk een eigen opnamestudio willen realiseren. Ook hiervoor zoeken wij nog spullen en materialen zoals: tapijt, theaterspots, hout om een podium te maken en een muurstandaard voor gitaren.

Hebben mensen instrumenten liggen die nog een tweede ronde mee kunnen of andere spullen/ materialen dan kunnen ze deze inleveren bij WerkRaat bij het label Get a grip. Melkweg 4 a Doetinchem of laat hieronder een reactie achter.