Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Mascha Emmer uit Ugchelen werkt als vrijwilliger in het dierenasiel de Kuipershoek in Klarenbeek. Vorig jaar heeft het dierenasiel wel 2.000 dieren opgevangen.

Mascha werkt bij de kattenafdeling en zorgt ervoor dat zij weer een nieuw thuis vinden door ze te verzorgen en te socialiseren als dat nodig is. 

Het dierenasiel waar Mascha werkt valt onder de dierenbescherming. Naast een vrijwilligersbaan bij het verzorgen van de katten zijn er nog veel meer plekken waarbij je je kan inzetten voor dieren in Nederland. zoals het rijden op de dierenambulance, zwerfkatten vangen, een kraam bemannen, regionale activiteiten organiseren, een les over dierenwelzijn geven in het basisonderwijs... het is allemaal werk van duizenden vrijwilligers die zich belangeloos voor dieren inzetten. De Dierenbescherming is trots op al deze vrijwilligers; zonder hen zou het werk niet gedaan kunnen worden.

Wil jij je ook ook inzetten bij de dierenbescherming? Kijk eens op de website om te zien of er een vrijwilligersbaan bij jou in de buurt is.