Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

Wij zijn ‘Noodhulp Nijmegen Voedselbank’. Een kleinschalige voedselbank die is opgericht tijdens de coronacrisis. In de eerste periode is Noodhulp Nijmegen Voedselbank opgestart vanuit stichting ‘Kickboxing Nijmegen’. Deze voedselbank is opgericht door 3 vrijwilligers; Abdelmajid van de Veen, Mimoun Ahbouk & Imrane Zaïdi. Vanuit het Islamtisch gedachtengoed 'iets goeds doen voor een ander' willen wij er zijn voor gezinnen en behoeftigen die hard door de coronacrisis zijn getroffen.

Afgelopen tijd hebben we beetje bij beetje nog meer behoeftigen kunnen helpen. In een relatief korte periode hebben we veel mensen kunnen bereiken. We zijn door veel particulieren en ondernemingen geholpen waaronder Moskee Anour en Fysiotherapie Nijmegen-Zuid. Zij hebben voor ons een ruimte beschikbaar gesteld om behoeftigen te helpen.

Maar we zijn er nog niet! Om dit mooie werk te kunnen blijven doen zijn (houdbare) levensmiddelen nodig, evenals verzorgingsproducten, kleding en speelgoed. Daarvoor is uw hulp welkom. Met het oog op moslimfamilie’s zijn halalproducten welkom.

Luister hier het gesprek dat Xandra Rakier had met oprichter Imrane Zaïdi.

Heeft u voedsel of andere spullen voor Noodhulp Voedselbank Nijmegen? Neem dan hieronder contact op.