Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Wij zijn ‘Noodhulp Nijmegen Voedselbank’. Een kleinschalige voedselbank die is opgericht tijdens de coronacrisis. In de eerste periode is Noodhulp Nijmegen

Voedselbank opgestart vanuit stichting ‘Kickboxing Nijmegen’. Deze voedselbank is opgericht door 3 vrijwilligers; Abdelmajid van de Veen, Mimoun Ahbouk & Imrane Zaïdi. Vanuit het Islamtisch gedachtengoed 'iets goeds doen voor een ander' willen wij er zijn voor gezinnen en behoeftigen die hard door de coronacrisis zijn getroffen.

Afgelopen tijd hebben we beetje bij beetje nog meer behoeftigen kunnen helpen. In een relatief korte periode hebben we veel mensen kunnen bereiken. We zijn door veel particulieren en ondernemingen geholpen waaronder Moskee Anour en Fysiotherapie Nijmegen-Zuid. Zij hebben voor ons een ruimte beschikbaar gesteld om behoeftigen te helpen.

Maar we zijn er nog niet! Om dit mooie werk te kunnen blijven doen zijn (houdbare) levensmiddelen nodig, evenals verzorgingsproducten. Daarvoor is uw hulp welkom. Als particulier kunt u bijvoorbeeld (een deel van) uw kerstpakket te doneren. Met het oog op moslimfamilie’s zijn halalproducten welkom.

Heeft u houdbare producten voor Noodhulp Voedselbank Nijmegen? Neem dan hieronder contact op.