Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Door corona is er een hinderlijke stagnatie ontstaan in de levering van bordspellen door fabrikanten aan de speelgoedwinkels. Daarom willen we mensen bij elkaar brengen om spellen van en aan elkaar te lenen via de digitale Spellenkast.

Mensen die spelletjes thuis in de kast hebben staan en niet gebruiken kunnen deze TIJDELIJK uitlenen aan mensen die b.v. met kinderen thuis zitten. Maar ook ouderen willen misschien met de Kerstdagen en Oud en Nieuw een spelletje spelen.

De Speel-o-theek WonderLent in Lent heeft een data base opgezet waarin de aanbieders van spelletjes en de vragers van een spelletje in kaart gebracht worden. Bij een vragenronde blijkt dat winkeliers zelf ook positief zijn over dit idee en niet bang zijn voor concurrentie.

Er is een Facebook pagina aangemaakt: Coronaspelletjeskast en daar kan vraag en aanbod gemeld worden. GEEN DIGITALE spellen maar bordspellen.

De database geeft een totaal overzicht van melders en vragers. Vragers krijgen eerst een overzichtslijst van spelletjes ZONDER namen en adresgegevens van een aanbieder. Na keuze van een spel krijgt men via opgegeven e-mailadres persoonsgegevens. Vrager legt contact met aanbieder en maakt afspraken over ophalen van het betreffende spel en ook hoe het weer bij de aanbieder terug komt.

Door de vrager wordt een terugmelding gedaan naar Facebook coronaspelletjeskast of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat er overzicht kan blijven over verloop van vraag en aanbod.

Het wordt dus allemaal alleen maar digitaal geregeld in deze coronatijd. Afspraken worden individueel gemaakt.

In dit document is het actuele aanbod te zien van de spelletjes.

Woont u in Nijmegen (e.o.) en heeft u spelletjes die u uit wil lenen of wilt u graag een spelletje spelen? Reageer dan hieronder.