Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Wie zijn Georgine en Louis op deze foto's? De foto's zitten in een metalen doosje (op pasfotoformaat) met de inscriptie: 'zalig kerstmis, 25-12-42' en 'u is heden de heiland geboren, namelijk christus, de heere.'

Afbeelding
Foto: Erfgoedcentrum Rozet

Het doosje werd een paar jaar geleden gevonden door Cora Smit. Het lag goed zichtbaar op straat in de buurt van het zwembad Klarenbeek in Arnhem. Het is een soort medailion, je kunt het uitklappen en er zitten twee pasfoto's in . Op de foto van de vrouw staat een stempel GILLUM, dat betekent stempel. Cora hoopt dat er iemand iets kan vertellen over haar vondst.

Luister hier het gesprek met Cora Smit op Radio Gelderland terug:

In april 2020 kwam de vraag bij Rozet terecht. Tot op heden hebben we geen informatie kunnen vinden en dus roepen we de hulp in van Gelderland helpt.

Afbeelding
Foto: Erfgoedcentrum Rozet

Hulp bij onderzoek

Het erfgoedcentrum biedt ondersteuning bij onderzoek naar familiegeschiedenis in ons familieloket


Op dit moment is het familieloket niet fysiek te bezoeken ivm corona. Wel kan er gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - specialisten nemen dan contact met je op en proberen je online verder te helpen bij je onderzoek.

We hopen natuurlijk dat we deze service snel weer in het erfgoedcentrum kunnen bieden!

Op de vraag wie Georgine en Louis op de foto's zijn hebben we nog geen antwoord. Wellicht weet u meer? Reageer dan hieronder.