Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Video: Video

Wij zoeken voor onze musicaltheaterproducties creatieve of handige vrijwilligers voor kostuums, grime, decor of begeleiding!

Stichting Vaye Musicaltheater is in de regio Achterhoek en Liemers het thuis voor amateur kinderen en jongeren voor zang, dans en toneel. Naast de jaarlijkse eigen geproduceerde musicalproducties in het theater zetten wij ons in voor diversiteit, verbinding en inclusiviteit van alle mensen met respect voor dier en natuur. Zo organiseren wij o.a. culturele projecten voor ouderen als projecten voor de jeugd. We bieden in Doetinchem en Zevenaar Selectieklassen aan waar Gelders musical- en theatertalent zich op hoog niveau kan ontplooien.

Ben je handig op de naaimachine en zou je ons kunnen helpen met het maken van mooie, simpele (kinder)kostuums. Is make-up, schmink of haren helemaal jouw ding of vind je het leuk om met ons mee te denken en te helpen met het maken van decorstukken die passen bij onze musical? Of heb op een ander vlak capaciteiten dat je zou willen inzetten? Dan zoeken wij jou!

Ben je handig en wil je je inzetten voor Vaye Musicaltheater? Reageer dan hieronder.