Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Heb jij interesse in kunst en cultuur? Wil jij graag dat deze sector meer onder de bevolking gaat leven, dat mensen cultuur, kunst en muziek bewust ervaren en wil je hier graag aan mee werken? Word dan vrijwilliger bij Stichting Liox!

Stichting Liox wil de culturele sector in Nederland stimuleren, door een bewuste culturele ervaring te bieden aan een doelgroep die bestaat uit studenten en werkenden/ondernemers. Dit wil de stichting uit Arnhem bereiken door in te spelen op de behoefte uit de bevolking om een rustige studie- of werkplek te gebruiken en deze plekken te faciliteren in culturele ruimten zoals een museum, concertgebouw, kasteel of kerk. Als vrijwilliger kun je stichting Liox hierbij helpen, leer je dit aan te pakken en leer je zelf ook deze sector beter kennen!

Momenteel werken wij aan de voorbereiding van een project bij Slot Zeist, waar we in samenwerking voor studenten gratis, inspirerende en rustige studieplekken faciliteren. De datum voor dit project staat nu gepland op maandag 27 september.

Openstaande taken/werkzaamheden voor vrijwilligers:

-Het meedenken en voorstellen van financieringsopties, subsidies, sponsoren en fondswerven.

-Het uitvoeren van het financieringsplan. Dit kan bijvoorbeeld door sponsoren/fondsen aan te schrijven, mensen aan te zetten om te doneren of andere activiteiten te organiseren om geld op te halen voor stichting Liox.

-Het helpen organiseren van (en tijdens) de projectdag. Dit zou bestaan uit het meedenken, inrichten en helpen uitvoeren van het project. Op de projectlocatie helpen het project in goede banen leiden met bijvoorbeeld het kunnen overhandigen van koffie en thee aan studenten.

-Helpen op het gebied van het beheer van reserveringen van studenten voor de projectdag.

-Helpen bij het verbeteren en uitvoeren van ons marketing- en communicatieplan.

-Helpen op het gebied van ICT, meedenken met onze website en de functionaliteit en uitwerking van onze website en social mediakanalen.

Wij hebben er veel zin in om met jou als vrijwilliger hier mee aan de slag te gaan!

Wil je 1 van bovenstaande taken op je nemen, heb je een tip voor een culturele locatie of wil je meer weten van stichting Liox? Reageer dan hieronder.