Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Video: Video

Stichting Blijdschap Voor De Dieren (BVDD) is een Landelijk opererende Dieren Organisatie die bijdraagt aan het dierenwelzijn van een dier als een eigenaar er, om welke reden dan ook, niet toe in staat is.

De stichting is 2 jaar geleden opgericht met het doel dieren te helpen die in nood verkeren, vanwege verschillende oorzaken.

Hierbij valt te denken aan:

- Eigenaren/houders die hun dier niet meer kunnen verzorgen door persoonlijke omstandigheden. Dit kan zijn vanwege bijvoorbeeld: opname in een ziekenhuis, verzorgingshuis, dakloosheid, overlijden etc.). In die gevallen kunnen mensen terugvallen op ons landelijk dierenbuddyproject, dat op dit moment meer dan 650 buddy’s/gastgezinnen kent.

- Daarnaast helpen wij eigenaren met het herplaatsen van hun dier als blijkt dat een dier niet langer in de huiselijke kring kan blijven. Door onze 16.500 volgers op Facebook, kunnen wij vaak snel een nieuw baasje vinden. Dit gebeurt onder strenge selectiecriteria, zonder dat er een financiële bijdrage verplicht wordt.

Om tot een landelijke dekking te komen met dit project hebben we zo veel mogelijk dierenbuddy’s en gastgezinnen nodig. Bent u bereid om een ander vrijwillig (gratis) te helpen? Meld u zich dan aan via onze site.

Mocht er bij u in de buurt (10km rondom uw postcode) een hulpvraag komen dan nemen wij pas contact met u op. In sommige gevallen kan dat al heel snel zijn, anderzijds als er geen hulpvraag komt uit uw buurt hoort u niet van ons en hopen wij dat u toch paraat wilt blijven staan.

Wil jij dierenbuddy of gastgezin worden en je inzetten voor mens en dier? Reageer dan hieronder!