Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

De stichting Betuwse Jeugdkampen zoekt vrijwilligers. Stichting Betuwse Jeugdkampen is op zoek naar enthousiaste leidinggevenden m/v die mee willen met één van de zomerkampen in 2022. Maar ook voor dit komende zomerseizoen kunnen wij nog wel wat extra mensen gebruiken.

Met name voor de week van 7 augustus tot en met 14 augustus zoeken wij nog mensen die de kinderen willen begeleiden, willen helpen met het koken en het uitzetten van verschillende spelactiviteiten. Ook moet 28 augustus alles weer worden afgebroken en ook hulp hierbij is van harte welkom.

Ben of ken jij iemand van tenminste 18 jaar die houdt van een week vol uitdaging en avontuur, kinderen èn de natuur dan is BJK echt iets voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie die 6 jeugdkampeerweken organiseert gedurende de zomervakantie.

Ons doel is om voor kinderen, variërend in de leeftijd van 8 tot 14 jaar, een onbezorgde, gezellige kampeerweek te organiseren. We werken als stichting alleen met vrijwilligers en zonder winstoogmerk.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die het ook leuk vinden om zich hiervoor in te zetten.

Er zijn veel mogelijkheden voor vrijwilligers bij de BJK.

Wil jij leidinggeven en meewerken aan de programmavoorbereiding?

Je bent welkom bij een groep enthousiaste leiding die de Betuwse jeugdkampen al vele jaren trouw zijn.

Je ontmoet mensen van diverse leeftijden die zorgzaam zijn, die affiniteit hebben met kinderen, die spel-, sport- en creatieve activiteiten organiseren, die alert zijn en die over uithoudingsvermogen beschikken.

Wil je liever op de achtergrond werken en kun je tijd vrijmaken voor en na de zomer?

Onze PR commissie zoekt versterking.

Ook de materiaalcommissie zoekt mensen die verstand van techniek hebben of die helpen met het onderhoud van de materialen. Het kan bij ons!

Lijkt het jou leuk om bij de Stichting Betuwse Jeugdkampen vrijwilliger te worden? Reageren kan hieronder!

     

Meer uit Erichem