Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Huis van Puck zit in het Rijn IJssel pand met studenten die veel aan toneel en dans doen. Dat zijn 5 grote zalen en een theater. 's Avonds vanaf 17.00 hebben wij huurders waaronder koor, Kapuera, dans en veel multiculturele activiteiten. Er is ook een ontspanningsruimte die mede wordt gerund door vrijwilligers.

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor het ondersteunen van de activiteiten, de kassa, gastheer/vrouw. Soms dingetjes doen in de keuken of barwerk. Deze vrijwilligers zijn nodig omdat wij niet verhuren aan commerciële partijen. Het zijn echt kleine clubs die bij ons komen. De podium en amateurclubs hebben het niet breed dus vandaar dat ook wij niet de hoofdprijs vragen qua huur. Dat betekent dan wel weer dat we afhankelijk zijn van vrijwilligers.

Door de corona lockdown zijn we een aantal mensen kwijt geraakt die elders hun vertier gingen zoeken. Maar er zijn ook vrijwilligers die nu te druk zijn met andere dingen of toch in de lockdown periode op enige manier een andere invulling van tijd hebben gevonden waardoor ze niet meer beschikbaar zijn als vrijwilliger voor Huis van Puck . Dat baart zorgen voor de toekomst want het programma gaat door en vrijwilligers zijn daarbij van belang.

Zoek je cultureel interessant en afwisselend vrijwilligerswerk? Bij Huis van Puck ben je welkom! Reageren kan hieronder