Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

De KNNV is een vereniging voor veldbiologie, het is een actieve landelijke natuurvereniging die maandelijks een aantal activiteiten organiseert in Winterswijk en omliggende plaatsen.

Wij houden ons bezig met excursies, cursussen, werkgroepen natuurbeheer, eigenaren van kleine natuurterreintjes voorzien we van informatie. Doelstelling is doen van natuurstudie, natuurbeleving en natuurbescherming.
Belangstelling voor de natuur en kennis van de natuur gaan hand in hand. Jong en oud kunnen er terecht. Zowel vakmensen als liefhebbers, die meer willen weten, zijn er te vinden.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die bezoekers mee willen nemen op excursie. Die kunnen vertellen over hun interessegebied. En dan zijn we voornamelijk op zoek naar micrologen, die geïnteresseerd zijn in paddenstoelen, mensen die kennis hebben van vlinders, amfibieën of floristen (mensen met kennis van planten).

Woont u in de omgeving van Winterswijk en bent u een echte paddenstoelen kenner, thuis in de wereld van de amfibieën, vlinders of planten en vindt u het leuk om anderen daarover te vertellen tijdens excursies? Reageer dan hieronder.