Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Ik heb van mijn vader een oud fotoalbum gekregen die hij ook weer via via heeft gekregen. Het is een oud album met allemaal foto's van statige mensen. Mijn vader heeft het cadeau gekregen omdat hij een fotoliefhebber was.
Omdat ik nieuwsgierig was naar de mensen in het album plaatste ik een oproep op Facebook. Daar reageerde Brigitte op, zij is erg geïnteresseerd in geschiedenis en uitzoeken van stambomen. Zij heeft geholpen met uitzoeken en er is zelfs een werkgroep ontstaan, Brigitte en 2 anderen.

We zijn ontzettend veel te weten gekomen. Alles wat we uitgezocht hebben is helaas doodgelopen. Op een gegeven moment waren er geen kinderen meer en dan stopt de lijn. Alles loopt naar een dood spoor.
We hebben de identiteit van veel mensen achterhaald behalve van de Indonesische mensen in het album.
Wij zijn op zoek naar mensen die zeggen dit is familie van mij. Of mensen die meer kunnen vertellen over de Indonesische mensen op deze foto's.

We zijn op zoek naar aanwijzingen zodat we te weten komen wie die laatste mensen kunnen zijn uit het album die we nog niet hebben kunnen vinden. Kunt u daar bij helpen? Reageer dan hieronder

Wilt u meer informatie over de zoektocht van Anita en Brigitte of wilt u op de hoogte gehouden worden? Dan vindt u hier meer informatie.

Afbeelding
Wie zijn de mensen uit het fotoalbum? Foto: Bron: Anita Jansen

Afbeelding
Wie zijn de mensen uit het fotoalbum? Foto: Bron: Anita Jansen

Afbeelding
Wie zijn de mensen uit het fotoalbum? Foto: Bron: Anita Jansen

Afbeelding
Gelderland helpt, wie zijn de mensen op deze foto's? Foto: Anita Jansen