Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend
Bevat Audio: Audio

De medewerkers van de parkeerservice staan binnenkort weer voor de hoofdingang van het ziekenhuis in Harderwijk om auto’s van patiënten en bezoekers te parkeren. Door deze parkeerservice hoeven patiënten en bezoekers niet zelf op zoek naar een parkeerplaats. Na een bezoek aan het ziekenhuis kunnen zij snel weer instappen en wegrijden. Bovendien zoekt St Jansdal vrijwilligers die dit mooie werk willen doen!

De medewerkers van de parkeerservice doen veel meer dan alleen auto’s parkeren. Zo leiden zij de verkeersstroom bij de hoofdingang in goede banen. Ook zorgen zij voor een goede ontvangst van onze patiënten en bezoekers. Zij houden de deur open, bieden een arm bij het uitstappen of pakken de rollator uit de auto. Dit allemaal om onze patiënten en bezoekers een gastvrij onthaal te geven. “Ik vind het heel goed dat deze service er is. Zeker in de tijd dat ik moeilijk kon lopen, was het fijn om bij de hoofdingang te kunnen uitstappen”, vertelde een bezoeker.

St Jansdal is verheugd om de service weer op te starten. Om de parkeerservice fulltime aan te kunnen bieden, zoekt St Jansdal mannen of vrouwen voor de parkeerservice. Interesse? Reageren kan hieronder!