Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Wil jij Winterswijkers helpen die hun energierekening nauwelijks kunnen betalen en soms zelfs onvoldoende geld over hebben om van te kunnen leven? De Winterswijkse Uitdaging en het Centrum Duurzaam Winterswijk willen aan de slag om mensen te helpen die te maken hebben met energiearmoede. Zeker met de huidige hoge energieprijzen zijn er steeds meer mensen die hier last van hebben. We kunnen hier nog extra hulp bij gebruiken.

Meld je aan voor de volgende vacatures van het Vrijwilligerspunt: Energiebespaarmaatje: Wij zoeken energiebespaarmaatjes die mensen willen helpen mogelijkheden te vinden om energie te besparen en zo de energierekening te verlagen. Zo verbeter je hun kwaliteit van wonen en leven. Je bekijkt samen waar de besparingsmogelijkheden liggen die bij de bewoner passen en daarna wordt met een energieconciërge bekeken welke concrete besparingsmaatregelen er kunnen worden genomen.
Energieconciërge: Ben jij een handige klusser? We zoeken energieconciërges die mensen praktisch willen helpen in de eerste stappen om hun huis duurzamer te maken en zo de energierekening te verlagen. Het gaat dan bijvoorbeeld om het aanbrengen van tochtstrips, radiatorfolie en ledlampen. Je werkt hierbij samen met het klusteam van de Winterswijkse Uitdaging. Meld je aan!

Wil jij als energiebespaarmaatje en/of energieconciërge mensen helpen om energie te besparen? Reageer dan hieronder.