Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Het Stadsmuseum in Doetinchem is op zoek naar nieuwe vrijwilligers in diverse functies of werkgroepen. Het museum vertelt het verhaal van de stad en we laten dit zien, aan de hand van maquettes, gecombineerd met objecten en de bijbehorende verhalen.

Daarnaast hebben we vier grote expositie zalen waar wisseltentoonstellingen worden gehouden door het jaar heen. In de Stadsgalerie laten we graag kunst uit de regio zien en de VVV, die er ook gehuisvest is, vertelt de bezoeker over de mogelijkheden die de stad Doetinchem biedt.

Momenteel zijn er hier zo'n 70 vrijwilligers werkzaam. Onze vrijwilligers zijn allemaal heel enthousiast om het Stadsmuseum draaiende houden, door gasten te ontvangen, rondleidingen te leiden, te vertellen over de historie van de stad, de verhalen doorgeven en op allerlei andere gebieden actief bezig te zijn om samen méér dan museum te zijn. Het is een bijzonder gezellig en gevarieerd team.

Maak jij makkelijk contact mensen en lijkt het je leuk om hier te komen helpen als rondleider of werkzaam in collectiebeheer, pr& communicatie, social media, tentoonstellingen/ exposities en educatie? Dan komen we graag met je in contact, we zullen samen kijken waar je het beste tot je recht komt.

Lijkt het je leuk om aan het werk te gaan bij het Stadsmuseum? Reageren kan hieronder!!