Delen op Facebook
Delen op Twitter
Vertel een vriend

Bij Petje af ontvangen we nieuwsgierige kinderen tussen de 10 en 14 jaar die de wereld en daarmee hun talenten ontdekken. Wij hebben 2 locaties in de Achterhoek waar we dit doen, Neede en Winterswijk. Bij ons kunnen kinderen beroepen ontdekken door in gesprek te gaan tijdens gastlessen, bedrijfsbezoeken en uitjes.

Daarvoor zijn we op zoek naar coaches die dit kunnen begeleiden. Als coach ben je dé schakel binnen het Petje af programma. Samen met een collega coach en begeleid je meerdere zondagen per jaar de kinderen tijdens de gastlessen, bedrijfsbezoeken en uitjes. Dankzij jou is iedere Petje af-zondag weer een succes. De coach die wij zoeken is een enthousiast, sprankelend persoon die vooral veel affiniteit heeft met kinderen en hun ontwikkeling.

Waarom belangrijk

Wil jij ook bijdragen aan de toekomst van gemotiveerde, talentvolle kinderen? Met elkaar gaan we de kansenongelijkheid tegen. De plek van de wieg mag namelijk nooit de kansen in de toekomst bepalen. Jouw inzet kan daarbij het verschil maken.
Kinderen ontdekken bij ons de wereld.

We werken met themablok van 4 zondagen. De eerste week komt de gastspreker bij ons op bezoek, de tweede zondag gaan wij met de kinderen naar het bedrijf, 3e zondag hebben we een uitje, 4e zondag geven de kinderen een presentatie aan hun ouders.

Ambitie

Bestaan landelijk dit jaar 15 jaar. Wij zijn sinds een paar jaar actief in de Achterhoek. Landelijke ambitie is om op meerdere plekken een vestiging op te zetten. Dus als er gemeenten in Gelderland zijn die dit project ook op willen zetten dan kunnen ze ook in contact komen met ons.

Wil jij coach worden bij Petje af Achterhoek? Reageer dan hieronder.